Over de chiropractor

Irma Lukkien-Blom, geboren en opgegroeid in Drenthe, is na het gymnasium verhuisd naar Bournemouth, Engeland, om daar in 2015 de vijfjarige universitaire studie chiropractie aan het Anglo-European College of Chiropractic af te ronden. Vervolgens vestigde ze zich weer in het thuisland en deed ze een aantal jaren ervaring op in praktijken in Borger, Emmen en Epe.

Irma behandelt mensen van alle leeftijden en met allerlei soorten klachten. Ze heeft een speciale interesse in het behandelen van kinderen en baby’s, het oplossen van (borst)voedingsproblematiek bij baby's, het vergemakkelijken van het dagelijks leven van oudere mensen, het verbeteren van sportprestaties bij (amateur)sporters en de invloed van stress en psyche op lichamelijke klachten. Maar vooral: het bieden van échte oplossingen. Elke klacht, elke persoon is uniek, en daarom is elk behandelplan dat ook. Voor Irma ligt de uitdaging in het uitzoeken van de best passende behandeling voor elke patiënt: elke dag is dat weer een uitdagende puzzel.

Als chiropractor is Irma aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) (registratienummer 392). Ook volgt zij regelmatig bij- en nascholing in binnen- en buitenland om scherp en op de hoogte te blijven. Naast haar werk als chiropractor zet ze zich in voor de Commissie Public Relations van de NCA.

In haar vrije tijd beweegt, lacht en ontspant Irma graag, geniet ze van de kleine dingen en vooral van haar gezin: ze is getrouwd met Mark, en is moeder van Guus (3). 

 

Over de waarnemende chiropractor (september 2021-maart 2022)

"Ik ben Heleen Hammink. Na het afronden van mijn studie tot chiropractor in 2009 heb ik 3 jaar in Emmen gewerkt voor ik mijn eigen praktijk startte in Hoogeveen. Hier heb ik ruim 6 jaar met veel plezier gewerkt. Na een sabbatical in 2019 heb ik in 2020 de overstap gemaakt naar een leuke praktijk in Lochem. Ik wilde weer terug naar mijn roots in de mooie Achterhoek.

In mijn loopbaan als chiropractor heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. Ook werk ik graag met de wat zachtere behandeltechnieken. Hiermee sluit mijn manier van behandelen goed aan bij de huidige praktijk van Irma. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!"

 

Heleen is afgestudeerd aan het Anglo-European College of Chiropractic, lid van de Christelijke Chiropractoren Associatie (CCA) en staat geregistreerd bij het Stichting Nationaal Register van Chiropractoren. 

 

Over de praktijkassistente

 

Ik ben Marja en woon samen met mijn man, zoon en onze honden in Drenthe. Sinds maart 2021 ben ik in dienst bij Chiropractie de Noorderling. Voordat ik bij Irma in dienst kwam heb ik gewerkt voor diverse organisaties. Ik heb een achtergrond als verzorgende. 

Op dit moment ben ik bezig met de opleiding medisch secretaresse en tijdens mijn opleiding heb ik 3 maanden stage gelopen bij een fysiotherapiepraktijk. Mijn hobby's zijn fietsen, knutselen, bakken, koken en activiteiten ondernemen met onze honden.