Over de chiropractor

Irma Lukkien-Blom, geboren en opgegroeid in Drenthe, is na het gymnasium verhuisd naar Bournemouth, Engeland, om daar in 2015 de vijfjarige universitaire studie chiropractie aan het Anglo-European College of Chiropractic af te ronden. Vervolgens vestigde ze zich weer in het thuisland en deed ze een aantal jaren ervaring op in praktijken in Borger, Emmen en Epe.

Irma behandelt mensen van alle leeftijden en met allerlei soorten klachten. Ze heeft een speciale interesse in het behandelen van kinderen en baby’s, het vergemakkelijken van het dagelijks leven van oudere mensen, het verbeteren van sportprestaties bij (amateur)sporters en de invloed van stress en psyche op lichamelijke klachten. Maar vooral: het bieden van échte oplossingen. Elke klacht, elke persoon is uniek, en daarom is elk behandelplan dat ook. Voor Irma ligt de uitdaging in het uitzoeken van de best passende behandeling voor elke patiënt: elke dag is dat weer een uitdagende puzzel.

Als chiropractor is Irma aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN). Ook volgt zij regelmatig bij- en nascholing in binnen- en buitenland om scherp en op de hoogte te blijven. Naast haar werk als chiropractor zet ze zich in voor de commissie Public Relations van de NCA.

In haar vrije tijd beweegt, lacht en ontspant Irma graag, geniet ze van de kleine dingen en vooral van haar gezin: ze is getrouwd met Mark, en is moeder van Guus (1).